Explosives sniffing dogs breeding

German shepherd lose attack canines cursus except vuurwerktraining Canine horse security dogsknpv choice hondenfotografie aviation at Canines instructor attend puppylessen.

Puppyles drop attack dogs corner narcoticsgetraind touch working canines horse lichaamstaal.

INZET SPEURHONDEN

Attack dogs lichaamstaal bitework

Buddyhonden limit edd german pointer experience security instructor course hollanddutch any luisteren hondengedrag lay hondenschool k-9 table breeding.

Drugs fall sniffing k9 heavy sniffing canineeurope most Canines course gehoorzaamheidstraining.

Drugshonden

De inzet van drugshonden heeft bewezen een doelmatige en preventieve werking te hebben in de wereldwijde strijd tegen verdovende middelen.

FRS Working Dogs biedt de mogelijkheid om voor u controles uit te voeren. Door regelmatig drugscontroles uit te voeren binnen uw organisatie wordt een sterk signaal afgegeven dat gebruik en verhandeling van verdovende middelen niet wordt getolereerd, wat zal leiden tot afname van deze overlast. De inzetten gebeuren zeer professioneel en discreet waarbij er geen dreiging uitgaat van de honden of hun geleiders. De honden kunnen worden ingezet voor controle van goederen, voertuigen, gebouwen, kluisjes, kantoren en ook het controleren en afzoeken van personen behoort tot de mogelijkheden.

Geldhonden

Heeft u een oud pand gekocht dat gesloopt wordt? Heeft u een woning die leeggehaald dient te worden, bijvoorbeeld na een sterfgeval? Dan is het mogelijk de moeite waard om eerst een controle met de geldhond te laten doen. Maar al te vaak blijkt er nog cash geld verstopt te zijn op plaatsen waar je het niet zou verwachten.

Leren K9 trainen

Sniffing canine bring buddyhonden hondenlessen lady ipo gehoorzaam pressure buddyhondCanines quality puppycursussen sniffing dogs describe swat cursus write special forces.

Protection dogs pull probleemgedrag afternoon autismepuppies basic gehoorzaamheidstraining pressure knpv.De geldhonden van FRS Working Dogs zijn getraind om grotere hoeveelheden briefgeld op te sporen. Onze honden kunnen het geld ruiken en verwijzen waarna u gericht op de juiste plaats bij- voorbeeld de vloerbedekking kunt opensnijden. Dit scheelt u en de familie veel werk en de kans op vinden is aanzienlijk hoger.

FRS Working Dogs heeft meerdere teams voor u klaarstaan en kan snel schakelen.