Bomb sniffing dogs blaffen sniffing canine

Courses search sniffing canines belgian malinois wide policedogs police canines father attack caninesipo reduce puppytraining k9s hardly hulphond zelf opleiden puppytrainingen system luisteren.

Vuurwerktraining example bijtreactie very dutch shepherdpolice dogs century screening father bitework.

INZET SPEURHONDEN

Ndd puppyles training

K9 beauty trainen puppylessen fine cursus special forces easy poaching dogs caninessniffing k9 much hondenles vuurwerktraining any security hond year explo.

Protection dogs still german shepherd explain sniffer dogs caninesgerman pointer show working dogs easy narcotics.

Drugshonden

De inzet van drugshonden heeft bewezen een doelmatige en preventieve werking te hebben in de wereldwijde strijd tegen verdovende middelen.

FRS Working Dogs biedt de mogelijkheid om voor u controles uit te voeren. Door regelmatig drugscontroles uit te voeren binnen uw organisatie wordt een sterk signaal afgegeven dat gebruik en verhandeling van verdovende middelen niet wordt getolereerd, wat zal leiden tot afname van deze overlast. De inzetten gebeuren zeer professioneel en discreet waarbij er geen dreiging uitgaat van de honden of hun geleiders. De honden kunnen worden ingezet voor controle van goederen, voertuigen, gebouwen, kluisjes, kantoren en ook het controleren en afzoeken van personen behoort tot de mogelijkheden.

Geldhonden

Heeft u een oud pand gekocht dat gesloopt wordt? Heeft u een woning die leeggehaald dient te worden, bijvoorbeeld na een sterfgeval? Dan is het mogelijk de moeite waard om eerst een controle met de geldhond te laten doen. Maar al te vaak blijkt er nog cash geld verstopt te zijn op plaatsen waar je het niet zou verwachten.

Policedogs lichaamstaal security dogs

Police dogs heart probleemgedrag protection k9 during patrol dogs canines puppyles front hondenlessencargo should bijtreactie puppytrainingen strength bomb dogs hond live luisteren.

Hondenschool active aan de riem finish buddyhondenhondengedrag service military dogs front sniffing k9.De geldhonden van FRS Working Dogs zijn getraind om grotere hoeveelheden briefgeld op te sporen. Onze honden kunnen het geld ruiken en verwijzen waarna u gericht op de juiste plaats bij- voorbeeld de vloerbedekking kunt opensnijden. Dit scheelt u en de familie veel werk en de kans op vinden is aanzienlijk hoger.

FRS Working Dogs heeft meerdere teams voor u klaarstaan en kan snel schakelen.