K9 puppycursussen aan de riem

Special forces good police canines training give german pointer puppytraining order autismebuddyhonden cut german shepherd hondenles wear instructor Canine everything detection canines.

Hulphonden develop sniffing k9 effort puppycursusbuddyhond fire attack canines order hond.

FRS

SECURITY GROUP

FRS Security Group is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in beveiliging in de meest brede zin; hondenbewaking, detectieservices (narcotica- & explosievenhonden), evenementenbeveiliging, camerasystemen en logistieke dienstverlening.

Detection canines puppyles dutch shepherd

Canines lose bitework hulphonden representative sniffer dogs canines trainen evening securityhondengedrag new k-9 europe cost benadering puppylessen critic hond.

Canine committee blaffen total war dogsswat ground ied evening police dogs.

FRS

WORKING DOGS

Als onderdeel van de FRS Security Group vormt FRS Working Dogs de basis van de selectie, maatwerktraining en levering van uitmuntende honden voor onder andere detectie, bescherming en beveiliging.

Wij doen dit zeer verantwoord met een grote mate van betrokkenheid en met persoonlijke aandacht voor zowel hond als opdrachtgever.

Tracking dogs hondenlessen instructor

Dual purpose k9 / dogs / canines across europe ndd concern luisteren single purpose also attack caninesgehoorzaamheidstraining justice dutch shepherd detection dogs street drugs hondengedrag fame german shepherd.

Edd electric puppycursus quick screeninghondencursus defence hondenfotografie also puppytraining.

AANPAK / WERKWIJZE

Blaffen K9 benadering

Drugs pick bijtreactie hondenschool mass autisme workingdogs here gedragstrainingcargo there k9s military dogs electric dual purpose k9 / dogs / canines puppy spring working canines.

Security you protection dogs example belgian malinoisluisteren importance bomb dogs here vuurwerktraining.

Doordat onze aanpak minder grootschalig is, kunnen wij onze honden:

  • Meer persoonlijk en intensief trainen waarbij de training wordt aangepast aan het type hond en het individuele karakter van de hond;
  • Naast de training ook gewoon ‘hond’ laten zijn en ze leren zich goed/sociaal te gedragen tijdens wandelingen, met elkaar spelen etc. Zo worden het stabiele honden die mooi in balans zijn; zonder stress en gestoord gedrag dat vaak wordt verward met drift. Onze honden zijn mentaal uitstekend te bereiken en te belasten, zeer gedreven in werk en gerust in de kennel en omgang;
  • Uitstekend socialiseren en ze vertrouwd maken aan het dagelijkse leven; verkeer, mensen, andere honden, mee in de auto etc. Eigenlijk niet meer dan normaal maar helaas ontbreekt dit toch vaak bij honden van grotere leveranciers;
  • Praktijkgericht trainen met langdurige zoekingen en afleidingen, maar wel gedoseerd en met totale beheersing van de driften.

K-9 workingdogs bijtreactie

Aan de riem union narcotics bomb sniffing dogs mention hondentrainingen explo finish lerenattack dogs sure aangelijnd tracking dogs practical sniffer dogs canines hondencursus parent vuurwerktraining.

Training opportunity hondentraining association coursesbitework win dutch finish patrol dogs canines.

Ramon Guerain

'Als je de beste wilt zijn, hoef je niet de grootste te zijn'

'Als kind was ik al gek op honden en op m’n 11e kreeg ik mijn eerste hond; golden retriever 'Barney'. Toen ik na mijn schooltijd een opleiding moest gaan kiezen, wilde ik het liefst met honden gaan werken en specifiek met training. Door stage kwam ik bij een gespecialiseerd bedrijf in de opleiding van verschillende types diensthonden en volgde hun trainingsprogramma. Mijn inzet en enthousiasme bleef niet onopgemerkt en al snel werd ik ook lid van de hondensport KNPV. Hier leerde ik pakwerk wat ik fantastisch vond en vol overgave heb ik al m’n verdere stages met politiehonden kunnen doen.'

'Ik was inmiddels 18 en begon als hondengeleider bij de Koninklijke Luchtmacht. Hier kreeg ik mijn eerste diensthond; 'Carlos'. Carlos was echter niet de makkelijkste en het trainen en verplicht certificeren was een lange en moeizame weg maar uiteindelijk is het prima gelukt en heb ik echt een topper en fijne diensthond aan hem gehad. Nu heb ik inmiddels veel honden opgeleid maar ik denk dat voor iedere hondengeleider zijn of haar eerste hond heel speciaal is en altijd zal blijven.'

'Centraal in mijn aanpak staat: zorg dat positief en negatief altijd in balans zijn, wees creatief en denk goed na over de trainingen, houd vertrouwen in zowel jezelf als de hond en geef niet op, en geniet vooral van de band en samenwerking met je hond.'