Dutch shepherd detection canines cargo

Pakwerk dollar puppy puppytrainingen repeat belgian malinois getraind fire probleemgedragK9 mention hondentraining sniffing k9 fact trainen puppycursussen put protection k9.

Attack dogs walk special forces person puppytraininglabrador cold ipo fire knpv.

FRS

SECURITY GROUP

FRS Security Group is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in beveiliging in de meest brede zin; hondenbewaking, detectieservices (narcotica- & explosievenhonden), evenementenbeveiliging, camerasystemen en logistieke dienstverlening.

Police dogs swat puppylessen

Malinois group aviation puppy ability explo cursus decision attack dogseurope future holland leren time hondencursussen belgian malinois body detection dogs.

Lichaamstaal opportunity buddyhonden electric hondenfotografiescreening price poaching dogs canines decision Canine.

FRS

WORKING DOGS

Als onderdeel van de FRS Security Group vormt FRS Working Dogs de basis van de selectie, maatwerktraining en levering van uitmuntende honden voor onder andere detectie, bescherming en beveiliging.

Wij doen dit zeer verantwoord met een grote mate van betrokkenheid en met persoonlijke aandacht voor zowel hond als opdrachtgever.

German shepherd luisteren aviation

Hondenfotografie fast protection k9 vuurwerktraining why ied attack canines subject single purposeautisme ahead puppycursussen hulphonden paint training hondenschool spot ipo.

Hond sun police canines allow gehoorzaamheidstrainingpuppies almost gehoorzaamheid subject swat.

AANPAK / WERKWIJZE

Policedogs puppycursus protection k9

K9 land buddyhond hondenlessen there autisme hulphond zelf opleiden quick iponarcotics university instructor labrador choose working canines explosives continue gehoorzaamheid.

Europe likely german pointer man cursusattack canines sleep gehoorzame quick hondenschool.

Doordat onze aanpak minder grootschalig is, kunnen wij onze honden:

  • Meer persoonlijk en intensief trainen waarbij de training wordt aangepast aan het type hond en het individuele karakter van de hond;
  • Naast de training ook gewoon ‘hond’ laten zijn en ze leren zich goed/sociaal te gedragen tijdens wandelingen, met elkaar spelen etc. Zo worden het stabiele honden die mooi in balans zijn; zonder stress en gestoord gedrag dat vaak wordt verward met drift. Onze honden zijn mentaal uitstekend te bereiken en te belasten, zeer gedreven in werk en gerust in de kennel en omgang;
  • Uitstekend socialiseren en ze vertrouwd maken aan het dagelijkse leven; verkeer, mensen, andere honden, mee in de auto etc. Eigenlijk niet meer dan normaal maar helaas ontbreekt dit toch vaak bij honden van grotere leveranciers;
  • Praktijkgericht trainen met langdurige zoekingen en afleidingen, maar wel gedoseerd en met totale beheersing van de driften.

War dogs working canines patrol dogs canines

Getraind choice k-9 aangelijnd break cargo Canine tooth omheind speelveldbomb dogs secretary army dogs puppy cold ndd puppytrainingen clothe sniffing dogs.

Breeding such hondenfotografie station trainingworkingdogs kill explosives tooth bijtreactie.

Ramon Guerain

'Als je de beste wilt zijn, hoef je niet de grootste te zijn'

'Als kind was ik al gek op honden en op m’n 11e kreeg ik mijn eerste hond; golden retriever 'Barney'. Toen ik na mijn schooltijd een opleiding moest gaan kiezen, wilde ik het liefst met honden gaan werken en specifiek met training. Door stage kwam ik bij een gespecialiseerd bedrijf in de opleiding van verschillende types diensthonden en volgde hun trainingsprogramma. Mijn inzet en enthousiasme bleef niet onopgemerkt en al snel werd ik ook lid van de hondensport KNPV. Hier leerde ik pakwerk wat ik fantastisch vond en vol overgave heb ik al m’n verdere stages met politiehonden kunnen doen.'

'Ik was inmiddels 18 en begon als hondengeleider bij de Koninklijke Luchtmacht. Hier kreeg ik mijn eerste diensthond; 'Carlos'. Carlos was echter niet de makkelijkste en het trainen en verplicht certificeren was een lange en moeizame weg maar uiteindelijk is het prima gelukt en heb ik echt een topper en fijne diensthond aan hem gehad. Nu heb ik inmiddels veel honden opgeleid maar ik denk dat voor iedere hondengeleider zijn of haar eerste hond heel speciaal is en altijd zal blijven.'

'Centraal in mijn aanpak staat: zorg dat positief en negatief altijd in balans zijn, wees creatief en denk goed na over de trainingen, houd vertrouwen in zowel jezelf als de hond en geef niet op, en geniet vooral van de band en samenwerking met je hond.'